Language
Your Danish Ancestry

Vi tilbyder

Vi kan hjælpe med at spore din danske families historie - i hele Danmark. Vi ved, hvor kilderne er både de fysiske og dem der er online. Vi kender kilderne og kan spore detaljer, du måske selv vil overse. Vi har hverken sprog- eller skriftbarrierer, da vi har flere års erfaring i at læse og tyde gamle håndskrifter.

Vi stræber efter at give dig så personlig og fleksibel en oplevelse som muligt.

Har du spørgsmål, kan du altid sende os en mail, tjekke FAQ eller benytte kontaktformularen.

Konsultation

Har du brug for en afklaring af, hvordan vi kan hjælpe dig, aftaler du tid til en konsultation med Mette.

Slægtssporing

Vi sporer din slægts historie i Danmark så langt tilbage i tiden, som du ønsker eller som det er muligt. Vi kan også fokusere på særlige detaljer om din danske slægt, hvis du fortæller os dine ønsker. Hvis du ønsker det, kan vi også spore nulevende slægtninge.

Læs her et eksempel på hvordan en slægtssporing kunne se ud.

Mød din danske slægt

Hvis du har lyst til at møde nulevende, danske slægtninge, tilbyder vi at skabe kontakt og arrangere et besøg, såfremt begge parter er interesserede i det. Vi tilbyder at være tilstede og fortælle om jeres fælles slægts historie og assistere med oversættelser hvis der er behov for det.

Slægtsrejse i Danmark

Har du lyst til en rejse og gå i fodsporene af din danske slægt, kan vi skræddersy rejsen til dig. Vi har et tæt samarbejde med GuideseviceDanmark, som råder over et professionelt korps af lokale guider i hele Danmark. Guider der taler mange forskellige sprog og guider med en stor viden om deres lokalområder. Ved at booke en slægtstur kan du være sikker på at se steder, høre historier og detaljer, du ikke selv ville have fundet.

Turen kan tilrettelægges ud fra den slægtssporing, du har fået udført hos Your Danish Ancestry eller på baggrund af din egen research.

Vi kan tilbyde at tilrettelægge selve turen, booke guide, hotel og transport i DK.

Ekstra

Vi tilbyder at oversætte dokumenter til og fra engelsk, tysk og spansk.