Language
Your Danish Ancestry

Hvem er vi

Læs om det professionelle team bag Your Danish Ancestry her.

Har du lyst til at blive en del af teamet eller samarbejde med os på anden vis så læs mere her.

Kasper

portræt kasper1.jpgEr historiker og ekspert i slægtssporing.

"Min bedstefar var en dansk krigssejler og fortalte altid historier, som f.eks. da han var i Tokyo havn, da Hirohito underskrev den fredsaftale, der sluttede Anden Verdenskrig. Min bedstefars historier blev inspirationen til min drøm om at blive historiker.

Min passion som historiker ligger i slægtssporing og jeg vil betragte det som en ære at spore din slægt og hjælpe dig med at få et klart og fuldstændigt billede af din danske arv."

Læs Kasper's egen historie om at finde hans rødder her: En slægt i Danmark med europæiske rødder.

Flemming

Historiker med en passion for slægtsforskning.

"Jeg har sporet mine egne rødder tilbage til starten af 1800-tallet. Jeg fandt både tysk og polsk afstamning. Hovedpersonen i min research endte med at blive min tipoldefar, Anders Stubkjær, som var missionær i Indremission.

Indremission har i min ungdom hængt mig ud af halsen, men historien om Anders ændrede mit syn på Indremission. Han gik fra gård til gård i Midt- og Vestjylland og omvendte folk i landsbyerne og på landet. Med omvendelsen fik mange alkoholikere, vagabonder og spillegale et håb om forandring af tidligere levevis og dermed en ny ledetråd i livet.

Researchen af også mine egne rødder har givet mig en større ballast i slægtssporing og forståelse for, hvad du leder efter. Jeg kan hjælpe dig med at skabe et nuanceret billede af din slægts historie." 

Mette

mette.jpgEr koordinatoren på kontoret, der samler alle trådene og efter dine ønsker sammensætter et program med slægtssporing, lokal guide, oplevelser i lokalområdet - og alt det andet der skal til, når det at møde sin slægts historie skal blive en god oplevelse.

Mette er selv guide og rejseleder og kender derfor mange af de ønsker og behov, besøgende har, når der kun er kort tid til rådighed til et besøg i Danmark. Du kan altid ringe til Mette og få et godt råd til, hvordan vi kan hjælpe dig med at planlægge din rejse i Danmark - både hvis du selv vil på opdagelse i din slægts historie eller får udenlandske slægtninge på besøg og I sammen vil opleve jeres danske slægts historie.

Skriv til Mette og aftal tidspunkt for samtale, hvis du ønsker lidt flere detaljer, inden du bestiller din slægtssporing, slægtsrejse eller anden hjælp hos Your Danish Ancestry.

GuideserviceDanmark

I GuideserviceDanmark finder vi alle de dygtige lokale guider i hele Danmark.

Mette er også leder af GuideserviceDanmark og ved derfor, hvilken guide der er den helt rigtige til at fortælle historien om den egn, din slægt kommer fra.