Language
Your Danish Ancestry

FAQ

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi oftest hører.

Hvor finder I oplysninger om min slægt?

Vi finder oplysninger om din slægt via alle tilgængelige kilder.

Alle danskere registreres i forbindelse med fødsel, dåb, konfirmation, ægteskab og død. Kirkebøger er derfor en rigtig god kilde til at finde danske slægter.

Vi kan også søge i nogle af politiets databaser.

Vi benytter lokalarkiver og virksomhedsarkiver, hvor det er relevant - og så tænker vi altså rigtig kreativt, når vi leder efter de slægtninge, du ønsker informationer om.

Hvor lang tid tager det at researche min slægt?

Hvor lang tid researchen tager afhænger helt af, hvor mange slægtsled du ønsker at vi skal finde, og hvor let tilgængelige kilderne er.

Jo flere oplysninger du kan give os, før vi indleder researchen, jo lettere går det for os.

Inden vi siger ja til opgaven, aftaler vi naturligvis, hvor lang tid vi må bruge på den.

Hvilke informationer har I brug for fra mig for at researche og spore min slægt?

Vi har brug for alle de oplysninger, som du kan give os om din slægt og især den gren af slægten, du ønsker, at vi skal researche eller spore. Vi bruger det, du selv har fundet frem til som udgangspunkt. Hvis du også kan oplyse os om, hvor du har din viden fra, kan det vise sig at være en rigtig god hjælp i den videre proces.

Hvilke produkter kan jeg modtage?

Det ultimative produkt er en slægtsbog.

Vi kan lave en slægtsbog med dit slægtstræ, de billeder vi kan finde af din slægtning og billeder af steder din slægtning har boet eller arbejdet, afhængig af hvad vi aftaler. Vi fortæller historien om den egn din slægtning kom fra, og vi kan måske finde en personbeskrivelse af din slægtning. Vi fortæller den lokale historie og krydrer med opskrifter på egnsretter - kun fantasien sætter grænser.

Vi aftaler naturligvis det endelige produkt med dig.

Hvordan kan jeg følge med i, hvordan researchen skrider frem?

Når vi indgår en aftale om at spore din slægt, aftaler vi også hvordan, hvornår eller hvor ofte du ønsker opdateringer i løbet af processen.

Hvem samarbejder I med?

Vi samarbejder med mange forskellige. Du kan læse mere her, også hvis du ønsker at blive en del af Your Danish Ancestry.